Profilbildet til xantippeProfilbildet til zethProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til knutbrgProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til MaykieProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til ValeriaProfilbildet til troendern93Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til LookmeProfilbildet til DonGrisProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Tommyb
Profilbildet til AndroidProfilbildet til DodraugenProfilbildet til BluwProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til OdinProfilbildet til vanosm52Profilbildet til MolliProfilbildet til uzi69Profilbildet til XL KukkProfilbildet til coolchic101Profilbildet til Isabella10Profilbildet til MartinosloProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Passivg19

DrGeiger

@drgeiger
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt DrGeiger:Disse profilene har DrGeiger besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje