Profilbildet til bait69Profilbildet til TheMissProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til MizzyProfilbildet til OlavsenProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til TommybProfilbildet til BadboyProfilbildet til AlekProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til InnlandetProfilbildet til Klara31Profilbildet til Floppa1Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til Mandal37
Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til AsveigProfilbildet til pytagorasProfilbildet til jens41Profilbildet til toro60Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til 2KosProfilbildet til LeticiaProfilbildet til silverProfilbildet til ExosProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til *Punky*Profilbildet til KnutValentine

DrGeiger

@drgeiger
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt DrGeiger:Disse profilene har DrGeiger besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje