Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til j18elverumProfilbildet til ole322Profilbildet til SammiProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til godsg1Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til AinaCdProfilbildet til naitsProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til faithProfilbildet til ArconadaProfilbildet til KristiansenProfilbildet til sexfest3637
Profilbildet til Floppa1Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til RuienProfilbildet til geddimannProfilbildet til Telemann88Profilbildet til MariusProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til SuzProfilbildet til pia1975Profilbildet til stor pungProfilbildet til BiparProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til testoman

DrGeiger

@drgeiger
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt DrGeiger:Disse profilene har DrGeiger besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje