Profilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til maritaProfilbildet til smoker;)Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til ZaxProfilbildet til fridafridaProfilbildet til jonas93Profilbildet til GoldenProfilbildet til shinY_Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Kate WProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til AsveigProfilbildet til JimBoden
Profilbildet til fadedProfilbildet til maler.nProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Siba44Profilbildet til AvalonProfilbildet til sisunorProfilbildet til engenanjaProfilbildet til XenaProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til BergenoProfilbildet til MoaProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til MeeowProfilbildet til bby123Profilbildet til Mossing34Profilbildet til Tegner Kvinner

DrGeiger

@drgeiger
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt DrGeiger:Disse profilene har DrGeiger besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje