Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til ToremannProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Haakon92Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til 59modellProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til shaftyProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til SjtProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til rikkeintim
Profilbildet til wille455Profilbildet til BadboyProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Fin g30Profilbildet til Osl38Profilbildet til poffenProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til IngegardProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til cat68Profilbildet til VildeeeProfilbildet til latexthingProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Medusa

DrGeiger

@drgeiger
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt DrGeiger:Disse profilene har DrGeiger besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje