Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til dogbayProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til regntøymannProfilbildet til LululuuProfilbildet til gameroslProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Dotto81Profilbildet til bad666boyProfilbildet til hawe35
Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til nattroseProfilbildet til Donatello21Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til ElyProfilbildet til LangbeinProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til JavhaxProfilbildet til LatexleahProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til LåtteProfilbildet til Tine cdProfilbildet til rubbergimp

DrGeiger

@drgeiger
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt DrGeiger:Disse profilene har DrGeiger besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje