Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til SarlimeProfilbildet til sjømannProfilbildet til sexworker202Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til BottomProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til ZizouProfilbildet til Niko9Profilbildet til latino123
Profilbildet til ElviraProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Tara84Profilbildet til L_KProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til ArousalProfilbildet til ani5Profilbildet til Slave g23Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Anne72Profilbildet til TommybProfilbildet til SupermannProfilbildet til Dodraugen

DrGeiger

@drgeiger
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt DrGeiger:Disse profilene har DrGeiger besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje