Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til SnæxProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til CalaDorProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til urokraakeProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til HommeProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til SoffiProfilbildet til stuve92Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til line tv
Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til colargolProfilbildet til Angel84Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til nattroseProfilbildet til GogT1971Profilbildet til PSYllonProfilbildet til troendern93Profilbildet til simonaProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til xdresserProfilbildet til pvclove

DrGeiger

@drgeiger
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt DrGeiger:Disse profilene har DrGeiger besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje