Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til MissyMooProfilbildet til OsloG21Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til sisunorProfilbildet til Handyman31Profilbildet til latino123Profilbildet til stuve92Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til lalaparProfilbildet til xantippeProfilbildet til NikkiSissy
Profilbildet til Niko9Profilbildet til BotanicalProfilbildet til På_søkProfilbildet til BillProfilbildet til Roger84Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til CharlesProfilbildet til hank95Profilbildet til gameroslProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til MandrakeProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Escobar

DrGeiger

@drgeiger
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt DrGeiger:Disse profilene har DrGeiger besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje