Profilbildet til BrumProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til HebroProfilbildet til LissaProfilbildet til InsomniaProfilbildet til ChrisCProfilbildet til JontassProfilbildet til uzi69Profilbildet til hawe35Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til 2KosProfilbildet til TommybProfilbildet til bbck osloProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til Thomasass
Profilbildet til LilliMyProfilbildet til YongProfilbildet til RuienProfilbildet til lovebbwProfilbildet til StavangerProfilbildet til BotanicalProfilbildet til stuve92Profilbildet til RixnProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til Lez 40Profilbildet til Flekka18Profilbildet til AndroidProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til vekten75Profilbildet til EmoDoll Kari

DrGeiger

@drgeiger
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt DrGeiger:Disse profilene har DrGeiger besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje