Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til FinelineProfilbildet til Haakon92Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Reisende40Profilbildet til førdeparetProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til SKubrickProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til kinkysub slut
Profilbildet til MatteStProfilbildet til poopITboyProfilbildet til BluwProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Tony21Profilbildet til TuttaProfilbildet til nada000Profilbildet til Hilde79Profilbildet til mizzyProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til AzathothProfilbildet til IngegardProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til ingwardo82

DrGeiger

@drgeiger
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt DrGeiger:Disse profilene har DrGeiger besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje