Profilbildet til smoker;)Profilbildet til temptationProfilbildet til MissProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til snirlenProfilbildet til krsflortProfilbildet til johnrunProfilbildet til ExosProfilbildet til HommeProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til zailoProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til NikkiSissy
Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til DrYvilProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Klar 79Profilbildet til XenaProfilbildet til fridafridaProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til -MissV-Profilbildet til lekenergodProfilbildet til Grom87Profilbildet til ShjalomProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Lez 40

Drifter4u

@drifter4u
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Drifter4u:Disse profilene har Drifter4u besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje