Profilbildet til lekenergodProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til julieProfilbildet til BrumProfilbildet til MandrakeProfilbildet til TheReaderProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til kajabiProfilbildet til bad666boyProfilbildet til xdresserProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til line tvProfilbildet til BistvgProfilbildet til MaykieProfilbildet til HardRockProfilbildet til Giftparnord50
Profilbildet til MissyMooProfilbildet til **WanjaProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til Per SProfilbildet til skurk3Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til SakoProfilbildet til miss76Profilbildet til KosMusProfilbildet til TigerProfilbildet til C.lop14Profilbildet til babybooProfilbildet til solaProfilbildet til TabbeProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til Låtte

Drifter4u

@drifter4u
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Drifter4u:Disse profilene har Drifter4u besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje