Profilbildet til Mystical34Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til RomeoProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til jenandProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Roger84Profilbildet til TheReaderProfilbildet til Androx0Profilbildet til ani5Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til kennethProfilbildet til naughtyboy23
Profilbildet til blaithinProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Andersen89Profilbildet til XenaProfilbildet til Mystical34Profilbildet til SportoguyProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til LadyStarProfilbildet til Plu2Profilbildet til SylvesterProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til harepusenProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Joachim*Profilbildet til Reisende40

Drifter4u

@drifter4u
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Drifter4u:Disse profilene har Drifter4u besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje