Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til ElyProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Helene89Profilbildet til Osl38Profilbildet til Reisende40Profilbildet til sweden boyProfilbildet til Leto78Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til poopITboyProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til sweettortureProfilbildet til trannyboyProfilbildet til latex66
Profilbildet til BiparProfilbildet til DjeimiProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til *Punky*Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til KWGProfilbildet til Kas=)Profilbildet til julieProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til SjtProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til trannyboy

Drifter4u

@drifter4u
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Drifter4u:Disse profilene har Drifter4u besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje