Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til RockDudeProfilbildet til søker sexProfilbildet til KatherineProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til ThomasassProfilbildet til AyakachanProfilbildet til AvalonProfilbildet til StrazoProfilbildet til ExodiaProfilbildet til claireProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til LenemorProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Kalle2Profilbildet til Travelingguy
Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til simonaProfilbildet til sanjaProfilbildet til mark04Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til ingoladProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Hulder1Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til IngunnProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til sweden boyProfilbildet til Stian

IsDronninga47

@dronninga
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt IsDronninga47:Disse profilene har IsDronninga47 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje