Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til godsg1Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til SussProfilbildet til bait69Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til bwillyProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til TordenspydProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til ArielProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til komigje69
Profilbildet til knny88Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til jens41Profilbildet til ToremannProfilbildet til LeneaProfilbildet til binittedal31Profilbildet til NallexyProfilbildet til AlexsProfilbildet til Mr.XProfilbildet til vanosm52Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til DragongirlProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Solros72

IsDronninga47

@dronninga
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt IsDronninga47:Disse profilene har IsDronninga47 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje