Profilbildet til bby123Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til StrazoProfilbildet til TearyProfilbildet til Fresia4Profilbildet til KristiansenProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til RogermadsProfilbildet til StavangerProfilbildet til silverProfilbildet til Solros72Profilbildet til MM77Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til godheksaProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til bamsefar
Profilbildet til XenaProfilbildet til knutbrgProfilbildet til GeiriProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til maler.nProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til buskerudProfilbildet til LatexmannProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til bamsefarProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Osl38Profilbildet til johnrunProfilbildet til Lathams

IsDronninga47

@dronninga
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt IsDronninga47:Disse profilene har IsDronninga47 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje