Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til kjelli77Profilbildet til TingTongProfilbildet til virtuveProfilbildet til DrulProfilbildet til BittenProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til lauraloveProfilbildet til LilliMyProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til bunnyProfilbildet til lovebbwProfilbildet til dia***
Profilbildet til ElyProfilbildet til AngelManProfilbildet til SuzProfilbildet til OsloG21Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til toro60Profilbildet til JærguttenProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til DodraugenProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Crazy92Profilbildet til InsomniaProfilbildet til sweden boyProfilbildet til kinkysub slut

IsDronninga47

@dronninga
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt IsDronninga47:Disse profilene har IsDronninga47 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje