Profilbildet til ani5Profilbildet til Ramp78Profilbildet til jeanettekProfilbildet til IngegardProfilbildet til AngelManProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til NettstedetProfilbildet til stor pungProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Grom87Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til bbck osloProfilbildet til Stine1986
Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til ShineProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til MartinosloProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til komigje69Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Roger84Profilbildet til maler.n

IsDronninga47

@dronninga
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt IsDronninga47:Disse profilene har IsDronninga47 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje