Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til Andersen89Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Man30303Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til DorransProfilbildet til AndroidProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til swedmanProfilbildet til xdresserProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til LarsnProfilbildet til Just4you
Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til brollProfilbildet til sweettortureProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Caleron86Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til LarsnProfilbildet til vekten75Profilbildet til JærguttenProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til AskimMannProfilbildet til CindyCDProfilbildet til SpindelProfilbildet til RJProfilbildet til Suz

IsDronninga47

@dronninga
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt IsDronninga47:Disse profilene har IsDronninga47 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje