Profilbildet til maritaProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til SamehadaProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til ElleseusProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til sportfuckProfilbildet til wille455Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til sexypar85Profilbildet til OsloG21Profilbildet til AsveigProfilbildet til El DiabloProfilbildet til dogbay
Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til BrumProfilbildet til jente2011Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til LokerProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til BiTrineProfilbildet til pvcloveProfilbildet til BjornchProfilbildet til plusSProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til KatherineProfilbildet til ToremannProfilbildet til petrus1956Profilbildet til ellenProfilbildet til Olavsen

IsDronninga47

@dronninga
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt IsDronninga47:Disse profilene har IsDronninga47 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje