Profilbildet til pia1975Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til norseman9Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Julie00Profilbildet til KristiansenProfilbildet til petzlProfilbildet til ChrisCProfilbildet til KiwienProfilbildet til sportfuckProfilbildet til northkickProfilbildet til Andyrj
Profilbildet til SussProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til NannaProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til TingTongProfilbildet til fadedProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Mr.XProfilbildet til xtrProfilbildet til love one anotherProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Anne72Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til ExodiaProfilbildet til Joey77Profilbildet til Royalfit

IsDronninga47

@dronninga
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt IsDronninga47:Disse profilene har IsDronninga47 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje