Profilbildet til harepusenProfilbildet til JimBodenProfilbildet til CindyCDProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til trannyboyProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til xantippeProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Roger84Profilbildet til EmoDoll Kari
Profilbildet til two-playfulProfilbildet til toro60Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til SimProfilbildet til Lars80Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til SjtProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til DragongirlProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Skeva91Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Bill

IsDronninga47

@dronninga
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt IsDronninga47:Disse profilene har IsDronninga47 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje