Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til YouwishProfilbildet til TordenspydProfilbildet til skurk3Profilbildet til NataProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til DorransProfilbildet til Sonny55Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til talkmanProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til Isabella10
Profilbildet til hank95Profilbildet til Huldra89Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til OralProfilbildet til Kalle2Profilbildet til johnrunProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til sweettortureProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til westpar76Profilbildet til Thea92Profilbildet til godheksaProfilbildet til Crazy92

IsDronninga47

@dronninga
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt IsDronninga47:Disse profilene har IsDronninga47 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje