Profilbildet til SvetikProfilbildet til kennethProfilbildet til afrikarProfilbildet til dp72Profilbildet til babybooProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Modesty56Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til sola50Profilbildet til IntrMannProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til oslokosProfilbildet til 1randybugga
Profilbildet til JavhaxProfilbildet til gutt1981Profilbildet til RosjerProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til ErogenProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til SupermannProfilbildet til pompelProfilbildet til wille455Profilbildet til MusashiProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til MandrakeProfilbildet til Tengil

IsDronninga47

@dronninga
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt IsDronninga47:Disse profilene har IsDronninga47 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje