Profilbildet til KongenProfilbildet til ani5Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til westpar76Profilbildet til simonaProfilbildet til pia1975Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til KvastenProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til staalmannenProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Vfold50M
Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til lalaparProfilbildet til NeonProfilbildet til nada000Profilbildet til TheRose49Profilbildet til IngegardProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til JustinProfilbildet til jannis25Profilbildet til TheReaderProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til kennethProfilbildet til Just4youProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Tobben28

DrYvil

@dryvil
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt DrYvil:Disse profilene har DrYvil besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje