Profilbildet til zethProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til MandrakeProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til TigerProfilbildet til SnæxProfilbildet til MikeProfilbildet til LookmeProfilbildet til nattroseProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til hawe35Profilbildet til SupermannProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til urokraake
Profilbildet til westpar76Profilbildet til BjornchProfilbildet til cat68Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til sabriinaProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til OralProfilbildet til SoffiProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til nada000Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til NylongummiProfilbildet til vårkåt

DrYvil

@dryvil
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt DrYvil:Disse profilene har DrYvil besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje