Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til NordlandProfilbildet til SarlimeProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til KosMusProfilbildet til godheksaProfilbildet til BottomProfilbildet til afrikarProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Slappen72Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Oslo27Profilbildet til KongenProfilbildet til Ruthless84
Profilbildet til 2KosProfilbildet til temptationProfilbildet til TabbeProfilbildet til orphansProfilbildet til mindwtoProfilbildet til XenaProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til JupiterProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Andersen89

DrYvil

@dryvil
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt DrYvil:Disse profilene har DrYvil besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje