Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til EvensProfilbildet til snirlenProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Matiine123Profilbildet til lalaparProfilbildet til LatexmannProfilbildet til Kate WProfilbildet til charlotee23Profilbildet til TommybProfilbildet til CleoProfilbildet til blaithinProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til xantippe
Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Lars80Profilbildet til jeanettekProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til shaftyProfilbildet til vesle 43Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til ThomasassProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til ExosProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Oslo 44

DrYvil

@dryvil
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt DrYvil:Disse profilene har DrYvil besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje