Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til MaykieProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til jonas93Profilbildet til sjømannProfilbildet til jens41Profilbildet til norseman9Profilbildet til love one anotherProfilbildet til shaftyProfilbildet til LarsnProfilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til golfbearProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til KarinagayProfilbildet til AngelMan
Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til krsflortProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til BergenoProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til MrVoldProfilbildet til HexaProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til spruksProfilbildet til PlatinumProfilbildet til EscobarProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til jeanettekProfilbildet til Tony21Profilbildet til yana

DrYvil

@dryvil
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt DrYvil:Disse profilene har DrYvil besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje