Profilbildet til talkmanProfilbildet til El DiabloProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til NettstedetProfilbildet til oslokosProfilbildet til JupiterProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til guttenProfilbildet til trond`enProfilbildet til MoaProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til ScorpionProfilbildet til godsg1Profilbildet til StaaleProfilbildet til ani5Profilbildet til Hemne72
Profilbildet til sexypar85Profilbildet til oslokosProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til mrtoreProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til GiftMann40BrgProfilbildet til jeanettekProfilbildet til AndiiProfilbildet til bunnyProfilbildet til ElyProfilbildet til Lenea

DrYvil

@dryvil
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt DrYvil:Disse profilene har DrYvil besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje