Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til CindyCDProfilbildet til kastrdProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til JiJiProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til Solros72Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til DragongirlProfilbildet til Joachim*Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til babyblueeyes
Profilbildet til badboy1986Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til shado33Profilbildet til hotnoProfilbildet til AndyrjProfilbildet til RogermadsProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til shinY_Profilbildet til jarlemannProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Thea92Profilbildet til CindyCDProfilbildet til GeiriProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Gutt20sør

DrYvil

@dryvil
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt DrYvil:Disse profilene har DrYvil besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje