Profilbildet til ErogenProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Fresia4Profilbildet til Just4youProfilbildet til NylongummiProfilbildet til AvalonProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til xdresserProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til Nic94Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Ready4funProfilbildet til LåtteProfilbildet til johnrun
Profilbildet til veilchenProfilbildet til SammiProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til HebroProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til AlexsProfilbildet til stuve92Profilbildet til *Punky*Profilbildet til testomanProfilbildet til windel999Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til geddimannProfilbildet til KvastenProfilbildet til Bjornch

Duane Hammond

@duanehammond5
aktiv 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Duane Hammond:Disse profilene har Duane Hammond besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje