Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til SpindelProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til snirlenProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til NåProfilbildet til IronheartProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til AndroidProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til MissProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til XjanneProfilbildet til Bodøe-mann-27
Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Matiine123Profilbildet til LåtteProfilbildet til mrroyalProfilbildet til VictorProfilbildet til **WanjaProfilbildet til trannyboyProfilbildet til kennethProfilbildet til AlexsProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til jens41Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til staalmannenProfilbildet til andy1988

Duane Hammond

@duanehammond5
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Duane Hammond:Disse profilene har Duane Hammond besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje