Profilbildet til bamsefarProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Leto78Profilbildet til Kalle2Profilbildet til SKubrickProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til qwerty19Profilbildet til NowheremanProfilbildet til BotanicalProfilbildet til BergenoProfilbildet til TingTongProfilbildet til jente2011Profilbildet til NylongummiProfilbildet til stuve92Profilbildet til Tabbe
Profilbildet til BotanicalProfilbildet til lauraloveProfilbildet til xantippeProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til cat68Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til BillProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til nattroseProfilbildet til Tutta

Duane Hammond

@duanehammond5
aktiv 3 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Duane Hammond:Disse profilene har Duane Hammond besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje