Profilbildet til GeiriProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til AsveigProfilbildet til ShineProfilbildet til MikeProfilbildet til urokraakeProfilbildet til ElleseusProfilbildet til MatteStProfilbildet til Dotto81Profilbildet til TorolavProfilbildet til AngelManProfilbildet til two-playfulProfilbildet til par_30
Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til DorransProfilbildet til 59modellProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til EvensProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til snirlenProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til LærerenProfilbildet til parivestProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Geirern92

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje