Profilbildet til *Punky*Profilbildet til DionysusProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Lill17Profilbildet til NjordProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til ArconadaProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til KospieProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til DonGrisProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Chatrinetv
Profilbildet til TingTongProfilbildet til AlesioProfilbildet til babybooProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til DavinciProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til LatexleahProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til YouwishProfilbildet til colargolProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Flekka18Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til JavhaxProfilbildet til Arvidluis

WErkewrøe

@duffx
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt WErkewrøe:Disse profilene har WErkewrøe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje