Profilbildet til Flekka18Profilbildet til bunnyProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til SnæxProfilbildet til komigje69Profilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til NettstedetProfilbildet til MatteStProfilbildet til latex66Profilbildet til BjornchProfilbildet til MissyMooProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til oslokosProfilbildet til Sylvester
Profilbildet til BiparProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til JavhaxProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til fintparProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til h_frodeProfilbildet til Flekka18Profilbildet til .LisetvProfilbildet til GiftMann40BrgProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Vildeee

WErkewrøe

@duffx
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt WErkewrøe:Disse profilene har WErkewrøe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje