Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til h_frodeProfilbildet til Fresia4Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til agderProfilbildet til KiwienProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til badboy1986Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til kmfantProfilbildet til vårkåtProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til jeanettek
Profilbildet til HazeProfilbildet til VildeeeProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til ChivasProfilbildet til ArielProfilbildet til moss73Profilbildet til OdinProfilbildet til maler.nProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til ellenProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til parivestProfilbildet til MedusaProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Bergen-nord

WErkewrøe

@duffx
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt WErkewrøe:Disse profilene har WErkewrøe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje