Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til LululuuProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Joachim*Profilbildet til RosjerProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til AlesioProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til RomeoProfilbildet til dogbayProfilbildet til Mindy000Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Teary
Profilbildet til BillProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til lovebbwProfilbildet til latex66Profilbildet til brollProfilbildet til FinelineProfilbildet til Latex50Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til XenaProfilbildet til GeiriProfilbildet til Plu2Profilbildet til GogT1971Profilbildet til babybooProfilbildet til zethProfilbildet til freezinProfilbildet til RJ

WErkewrøe

@duffx
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt WErkewrøe:Disse profilene har WErkewrøe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje