Profilbildet til SigvegalProfilbildet til BillProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til orphansProfilbildet til @nn@Profilbildet til nina1992Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Anne72Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til VigdisProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til CalaDorProfilbildet til tromsopar80
Profilbildet til 2KosProfilbildet til dp72Profilbildet til Handyman31Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til MissProfilbildet til DragongirlProfilbildet til Isabella10Profilbildet til brollProfilbildet til ExodiaProfilbildet til LeneaProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til mann oslProfilbildet til freezinProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Osl38Profilbildet til carogirl

WErkewrøe

@duffx
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt WErkewrøe:Disse profilene har WErkewrøe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje