Profilbildet til OralProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til NinnaProfilbildet til ingoladProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til slaviProfilbildet til golfbearProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Mr.XProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til 2hot4U
Profilbildet til GiggSProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Osl38Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til TengilProfilbildet til westpar76Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til freaky2Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til XenaProfilbildet til h_frodeProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til IronheartProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)

WErkewrøe

@duffx
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt WErkewrøe:Disse profilene har WErkewrøe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje