Profilbildet til jente2011Profilbildet til engenanjaProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Torill1979Profilbildet til KosMusProfilbildet til L_KProfilbildet til ArielProfilbildet til LenemorProfilbildet til .LisetvProfilbildet til geddimannProfilbildet til Per SProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til krsflortProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Frøken_sensuell1964
Profilbildet til TorolavProfilbildet til Joachim*Profilbildet til troendern93Profilbildet til miss76Profilbildet til Handyman31Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til søker sexProfilbildet til pia1975Profilbildet til Telemann88Profilbildet til No StringsProfilbildet til mrroyalProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til someboy

WErkewrøe

@duffx
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt WErkewrøe:Disse profilene har WErkewrøe besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje