Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Solros72Profilbildet til FreshnessProfilbildet til ani5Profilbildet til MedusaProfilbildet til BotanicalProfilbildet til RosjerProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til hawe35Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til StianProfilbildet til buskerudProfilbildet til JM28Profilbildet til DrYvilProfilbildet til Hemne72Profilbildet til jan50
Profilbildet til latex66Profilbildet til MissProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Tony21Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til Slave g23Profilbildet til ScorpionProfilbildet til snirlenProfilbildet til OdinProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Siba44Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til ElinesProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Skårnes

WErkewrøe

@duffx
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt WErkewrøe:Disse profilene har WErkewrøe besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

WErkewrøe

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje