Profilbildet til Difference___Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til LåtteProfilbildet til RuienProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til lekenergodProfilbildet til DjeimiProfilbildet til vesle 43Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til OdinProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til Bimann43Profilbildet til LauVauProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Skeva91Profilbildet til DetteErMeg
Profilbildet til maler.nProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Erik1337Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til kajabiProfilbildet til NightdiverProfilbildet til kmfantProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til DodraugenProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Daniella40 med mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje