Profilbildet til shado33Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til TigerProfilbildet til OsloG21Profilbildet til vekten75Profilbildet til MarwinProfilbildet til windel999Profilbildet til LangbeinProfilbildet til LululuuProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til j18elverumProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til bamsefar
Profilbildet til ole322Profilbildet til HexaProfilbildet til parivestProfilbildet til trisvikProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til AsveigProfilbildet til Joachim*Profilbildet til kaiasoProfilbildet til GeiriProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til NowheremanProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Hilde79Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til GogT1971

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje