Profilbildet til CdrypaProfilbildet til oslokosProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til MortenBProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til StianProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Nic94Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til BB-btm4top
Profilbildet til leandroProfilbildet til XenaProfilbildet til mindwtoProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til ElviraProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Tromsøgoojenta 39 årProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til Mossing34Profilbildet til orro75Profilbildet til NannaProfilbildet til GoldenProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til fotfetisj

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje