Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til stuve92Profilbildet til BrumProfilbildet til MatteStProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til IntrMannProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til dia***Profilbildet til agderProfilbildet til BjoernProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til Mr BMW
Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til AyakachanProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til BottomProfilbildet til ZaxProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til XenaProfilbildet til NordJente90Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til afrikarProfilbildet til SvantepriProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til ToyenProfilbildet til Life is a game

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje