Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til NettstedetProfilbildet til AngelManProfilbildet til KospieProfilbildet til MoaProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til urokraakeProfilbildet til MissyMooProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Difference___Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til joni
Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til BjornchProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til ThomasassProfilbildet til JupiterProfilbildet til nada000Profilbildet til MannPåHotellProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til SylvesterProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til LizzyProfilbildet til BullseyeProfilbildet til **vampeliten

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje