Profilbildet til toro60Profilbildet til IngunnProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Joachim*Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til InsomniaProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til northkickProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til knny88Profilbildet til Toyen
Profilbildet til SherylProfilbildet til Cato1977Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til sjømannProfilbildet til Per SProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til just myselfProfilbildet til burndocProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til simonaProfilbildet til godsg1Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til gutten

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje