Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Andersen89Profilbildet til MartinosloProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til ToremannProfilbildet til andy1988Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til fevikmannenProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til northkickProfilbildet til OsloG21Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Lica89
Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Joey77Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til mann oslProfilbildet til Nic94Profilbildet til akane21Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til LeticiaProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til JimBodenProfilbildet til NannaProfilbildet til xantippeProfilbildet til Sako

eddi1000

@eddi1000
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt eddi1000:Disse profilene har eddi1000 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje