Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Matiine123Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til YouwishProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til ShjalomProfilbildet til ballderProfilbildet til LamatryneProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til TheRose49Profilbildet til synnyProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Mistress Vitani
Profilbildet til TordenspydProfilbildet til Fin g30Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Hulder1Profilbildet til runAProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til Slappen72Profilbildet til wille455Profilbildet til SylvesterProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til HebroProfilbildet til bakerProfilbildet til pia1975Profilbildet til Biparoppland

eddi1000

@eddi1000
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt eddi1000:Disse profilene har eddi1000 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje