Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til EscobarProfilbildet til BergenoProfilbildet til Oslo27Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til faithProfilbildet til latex66Profilbildet til ErogenProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til AskimMannProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til norseman9Profilbildet til På_søkProfilbildet til lunatrabem
Profilbildet til GogT1971Profilbildet til SKubrickProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til AskimMannProfilbildet til BullseyeProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til sola50Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til SkårnesProfilbildet til temptationProfilbildet til MikeProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Badboy

eddi1000

@eddi1000
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt eddi1000:Disse profilene har eddi1000 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje