Profilbildet til sola50Profilbildet til dogbayProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til JimBodenProfilbildet til ArconadaProfilbildet til ElviraProfilbildet til Ready4funProfilbildet til BotanicalProfilbildet til jannis25Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til LatexleahProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Odin
Profilbildet til MidasProfilbildet til elghodeProfilbildet til BecksProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til InnlandetProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til someboyProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til karlaaProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til NeonProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Nyssa

eddi1000

@eddi1000
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt eddi1000:Disse profilene har eddi1000 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje