Profilbildet til ZizouProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til AfroManProfilbildet til urokraakeProfilbildet til solaProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til troendern93Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til MortenBProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Karlsen20m
Profilbildet til lekenergodProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til geddimannProfilbildet til GeiriProfilbildet til julieProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til godheksaProfilbildet til MizzyProfilbildet til frekkis71Profilbildet til Trh1980Profilbildet til BadboyProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til bamsefarProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Pussi

Edward Wurst

@edwardwurst45
aktiv 3 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Edward Wurst:Disse profilene har Edward Wurst besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje