Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til GeiriProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til sisunorProfilbildet til sverre89Profilbildet til BjoernProfilbildet til GoldenProfilbildet til MelekProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til agderProfilbildet til BittenProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til lauraloveProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.
Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til shinY_Profilbildet til Lez 40Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til norseman9Profilbildet til vickycdProfilbildet til lalaparProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til .tvliseProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til ZizouProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til Karinagay

På_søk

@eihore
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt På_søk:Disse profilene har På_søk besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje