Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til JM28Profilbildet til Haakon92Profilbildet til zethProfilbildet til MariusProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til GiggSProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Siba44Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Geirern92Profilbildet til pierceddickProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til kinky667Profilbildet til Thea92
Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til norseman9Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til SupermannProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til spruksProfilbildet til AndyrjProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Anne72Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til Man30303

På_søk

@eihore
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt På_søk:Disse profilene har På_søk besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje