Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Roger84Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til InnlandetProfilbildet til IngunnProfilbildet til DodraugenProfilbildet til simonaProfilbildet til kinky667Profilbildet til SwededarterProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til LeneaProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til trisvikProfilbildet til johnrun
Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til LarsnProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til røyskattaProfilbildet til MrbigProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til hotfishProfilbildet til SamehadaProfilbildet til kennethProfilbildet til afrikarProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til line tv

På_søk

@eihore
aktiv 5 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt På_søk:Disse profilene har På_søk besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje