Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Linda_25Profilbildet til sweettortureProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til sexworker202Profilbildet til Kalle2Profilbildet til sola50Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Fresia4Profilbildet til AlekProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til davidandreProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til Sea_sailor
Profilbildet til KvinnenProfilbildet til smoker;)Profilbildet til latino123Profilbildet til jonas93Profilbildet til Klar 79Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til BecksProfilbildet til Telemann88Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til ingoladProfilbildet til HazeProfilbildet til silverProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til staken jacsen

På_søk

@eihore
aktiv 7 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt På_søk:Disse profilene har På_søk besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje