Profilbildet til YouwishProfilbildet til englevingerProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til PSYllonProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til foresterProfilbildet til FreshnessProfilbildet til TommybProfilbildet til maler.nProfilbildet til Leto78Profilbildet til SkårnesProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til solaProfilbildet til InnlandetProfilbildet til Hexa
Profilbildet til Haakon92Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til monique tvProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Singel49Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til vekten75Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til mrroyalProfilbildet til BotanicalProfilbildet til SimProfilbildet til kaiasoProfilbildet til Bodøe-mann-27

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje