Profilbildet til OlavsenProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Telemann88Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til InsomniaProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til SvantepriProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til Osl38Profilbildet til Helene89Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til poffen
Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til IngegardProfilbildet til EspenProfilbildet til hotfishProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til fadedProfilbildet til ShineProfilbildet til Erik1337Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til SakoProfilbildet til SoffiProfilbildet til JM28Profilbildet til ArousalProfilbildet til kaiasoProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)

!BK5dude34!

@eivind30rygge
aktiv 5 måneder, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt !BK5dude34!:Disse profilene har !BK5dude34! besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje