Profilbildet til mann oslProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til miss76Profilbildet til Fin g30Profilbildet til Stine1986Profilbildet til poopITboyProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til røyskattaProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til @nn@Profilbildet til MizzyProfilbildet til AlexsProfilbildet til Elines
Profilbildet til pvcloveProfilbildet til JærguttenProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Tobben28Profilbildet til LarsnProfilbildet til stor pungProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til NylongummiProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til JontassProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til maritaProfilbildet til Kåt Mann for gift kvinne

!Eivind30@Rygge!

@eivind30rygge
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt !Eivind30@Rygge!:Disse profilene har !Eivind30@Rygge! besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje