Profilbildet til sabriinaProfilbildet til monique tvProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til sluggernProfilbildet til Thea92Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til Mr.XProfilbildet til jarlemannProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til sjømannProfilbildet til KjellarProfilbildet til mizzyProfilbildet til LululuuProfilbildet til bigutttgardermoen32
Profilbildet til xtrProfilbildet til troendern93Profilbildet til Donatello21Profilbildet til Trappani89Profilbildet til DonGrisProfilbildet til KosMusProfilbildet til NetzHaraldProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til LissaProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til NettstedetProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Preci1ous69

!Eivind30@Rygge!

@eivind30rygge
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt !Eivind30@Rygge!:Disse profilene har !Eivind30@Rygge! besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje