Profilbildet til vekten75Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til urokraakeProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til godheksaProfilbildet til ZizouProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til VildeeeProfilbildet til ole322Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til claireProfilbildet til 33
Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til LeneaProfilbildet til Tony21Profilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til AlexsProfilbildet til freaky2Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til YouwishProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til TingTongProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til XL Kukk

!BK5dude34!

@eivind30rygge
aktiv 1 måned siden
Disse profilene har besøkt !BK5dude34!:Disse profilene har !BK5dude34! besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje