Profilbildet til Oslo27Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til MedusaProfilbildet til par_30Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til sverre89Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til BluwProfilbildet til MolliProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til sola50Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til NyssaProfilbildet til pvcloveProfilbildet til FeralFeline
Profilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til geddimannProfilbildet til bbck osloProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til jonas93Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til LatexleahProfilbildet til IngunnProfilbildet til Dotto81Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til JaNuSProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til bad666boy

!BK5dude34!

@eivind30rygge
aktiv 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt !BK5dude34!:Disse profilene har !BK5dude34! besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje