Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til MartinosloProfilbildet til KennethR88Profilbildet til geddimannProfilbildet til maler.nProfilbildet til JupiterProfilbildet til Matiine123Profilbildet til love one anotherProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til binittedal31Profilbildet til jenandProfilbildet til PhenrikProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til søl
Profilbildet til poopITboyProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til AjscreamProfilbildet til trisvikProfilbildet til OdinProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til KarinagayProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til AsveigProfilbildet til No StringsProfilbildet til NeonProfilbildet til dp72Profilbildet til TabbeProfilbildet til ole322

!BK5dude34!

@eivind30rygge
aktiv 1 måned siden
Disse profilene har besøkt !BK5dude34!:Disse profilene har !BK5dude34! besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje