Profilbildet til sisunorProfilbildet til TengilProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til DorcasProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til MM77Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til ValeriaProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Sublime81Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Torill1979
Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til BadboyProfilbildet til carogirlProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til englevingerProfilbildet til Nic94Profilbildet til bamsefarProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til LathamsProfilbildet til godheksaProfilbildet til trond`enProfilbildet til MannValdresProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til PrettyBoyFloyd

!BK5dude34!

@eivind30rygge
aktiv 9 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt !BK5dude34!:Disse profilene har !BK5dude34! besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje