Profilbildet til KospieProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til lekenergodProfilbildet til OlavsenProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til førdeparetProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til LatexfunProfilbildet til KWGProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til coolchic101Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Roger84Profilbildet til bwilly
Profilbildet til troendern93Profilbildet til GogT1971Profilbildet til JimBodenProfilbildet til orphansProfilbildet til norseman9Profilbildet til binittedal31Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til NannaProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Handyman31Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til NordJente90Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til AlexsProfilbildet til jannis25

!BK5dude34!

@eivind30rygge
aktiv 2 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt !BK5dude34!:Disse profilene har !BK5dude34! besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje