Profilbildet til RixnProfilbildet til uzi69Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til IntrMannProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til JiJiProfilbildet til MaykieProfilbildet til eddi1000Profilbildet til RosjerProfilbildet til Trh1980Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til LizzyProfilbildet til westpar76Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til 2hot4U
Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til cat68Profilbildet til InnlandetProfilbildet til KennethR88Profilbildet til JustinProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til bakerProfilbildet til petrus1956Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til 33Profilbildet til monique tvProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til -MissV-Profilbildet til Arvidluis

!Eivind30@Rygge!

@eivind30rygge
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt !Eivind30@Rygge!:Disse profilene har !Eivind30@Rygge! besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje