Profilbildet til ingoladProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til jenandProfilbildet til bakerProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til windel999Profilbildet til KennethR88Profilbildet til MehtevasProfilbildet til poopITboyProfilbildet til par_30Profilbildet til KvastenProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til Reidar
Profilbildet til JiJiProfilbildet til ExodiaProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til MatteStProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til SupermannProfilbildet til windel999Profilbildet til NallexyProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til L_KProfilbildet til RantazticProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Grom87Profilbildet til Djeimi

!BK5dude34!

@eivind30rygge
aktiv 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt !BK5dude34!:Disse profilene har !BK5dude34! besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje