Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til talkmanProfilbildet til halloisProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til TingTongProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til MiaBProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til lovebbwProfilbildet til angelica96Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til CdrypaProfilbildet til niceboy1986
Profilbildet til westpar76Profilbildet til ZaxProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til BillProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til silverProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til m52aProfilbildet til bwillyProfilbildet til sexworker202Profilbildet til wille455Profilbildet til stor pungProfilbildet til agderProfilbildet til Scorpion

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje