Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Dotto81Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til skurk3Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til agder
Profilbildet til shado33Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til RonnProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til JimBodenProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til MatteStProfilbildet til KongenProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til HazeProfilbildet til JavhaxProfilbildet til MrVold

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje