Profilbildet til godsg1Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til ReidarProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til NallexyProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til MariusProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til h_frodeProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Sonny55Profilbildet til yanaProfilbildet til MatteStProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Sjt
Profilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til englevingerProfilbildet til DrYvilProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til poopITboyProfilbildet til plusSProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Handyman40Profilbildet til vekten75Profilbildet til Ely

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje