Profilbildet til carmellaProfilbildet til Oslo27Profilbildet til GogT1971Profilbildet til RomeoProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Andersen89Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til AndiiProfilbildet til LilliMyProfilbildet til LokerProfilbildet til ErogenProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Jone30_svg
Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til LatexleahProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til sjømannProfilbildet til Buffy93Profilbildet til NeonProfilbildet til trannyboyProfilbildet til Julie00Profilbildet til henrkjarProfilbildet til SupermannProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til Bergensgutt89

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje