Profilbildet til Slave g23Profilbildet til GogT1971Profilbildet til pitt76Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til HazeProfilbildet til XenaProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til regntøymannProfilbildet til snirlenProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Hebro
Profilbildet til uzi69Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til freezinProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til TearyProfilbildet til LarsnProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til RosjerProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til LeneaProfilbildet til KatherineProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Latex44Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til komigje69

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje