Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til Singel49Profilbildet til knny88Profilbildet til norseman9Profilbildet til SwededarterProfilbildet til sluggernProfilbildet til ElyProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til XL KukkProfilbildet til KjellarProfilbildet til gameroslProfilbildet til joniProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Grom87Profilbildet til Cpt.NeMo
Profilbildet til komigje69Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til MartinosloProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Anne72Profilbildet til YouwishProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til !Eivind30@Rygge!Profilbildet til mizzyProfilbildet til shado33Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til regntøymannProfilbildet til TuttaProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til qwerty19Profilbildet til Pia Shemale

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje