Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til No StringsProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til DavinciProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Flekka18Profilbildet til runAProfilbildet til monique tvProfilbildet til Slappen72Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til ExodiaProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til SandnesMann1
Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til zethProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til ole322Profilbildet til Handyman40Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til xdresserProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Hilde79Profilbildet til i love boysProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til MrLumar82

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje