Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til sjømannProfilbildet til Lill17Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til jente2011Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til knutbrgProfilbildet til SigvegalProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til Osl38Profilbildet til Angel84Profilbildet til sabriinaProfilbildet til jannis25Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Lizzy
Profilbildet til StianProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til sabriinaProfilbildet til XenaProfilbildet til JaNuSProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til gutt1981Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til brollProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til temptationProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Sigurd_Rise

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje