Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Sonny55Profilbildet til bbck osloProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til hank95Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til faithProfilbildet til sjømannProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til LatexfunProfilbildet til Lars80Profilbildet til Caleron86Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til trentkar26søkerungjente
Profilbildet til RubberkingProfilbildet til poffenProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til knny88Profilbildet til mark04Profilbildet til GhroltProfilbildet til windel999Profilbildet til sluggernProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til MarwinProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til superteddProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Lamatryne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje