Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til SherylProfilbildet til Kas=)Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til LizzyProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til henrkjarProfilbildet til OdinProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til ToyenProfilbildet til gameroslProfilbildet til nattroseProfilbildet til windel999Profilbildet til Kjekken88
Profilbildet til BiparProfilbildet til BillProfilbildet til Alexander44Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til foresterProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Hemne72Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til cat68Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til Høvikmann46

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje