Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til OlavsenProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til virtuveProfilbildet til BistvgProfilbildet til Kalle2Profilbildet til DionysusProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til bait69Profilbildet til Mr.XProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til NinnaProfilbildet til stianogvicky
Profilbildet til Caleron86Profilbildet til ShjalomProfilbildet til maler.nProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til snirlenProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til orro75Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til pitt76Profilbildet til Fin g30Profilbildet til SherylProfilbildet til Jærgutten

!BK5dude34!

@eivind30rygge
aktiv 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt !BK5dude34!:Disse profilene har !BK5dude34! besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje