Profilbildet til bakerProfilbildet til SigvegalProfilbildet til **WanjaProfilbildet til BiparProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til ToyenProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til simonaProfilbildet til ElviraProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til NyssaProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Bill
Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til AndroidProfilbildet til freezinProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til NowheremanProfilbildet til TorolavProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til halloisProfilbildet til Leto78Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til pompelProfilbildet til mizzyProfilbildet til buskerudProfilbildet til Yuaygirl

!Eivind30@Rygge!

@eivind30rygge
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt !Eivind30@Rygge!:Disse profilene har !Eivind30@Rygge! besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje