Profilbildet til KennethR88Profilbildet til BiparProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til akane21Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til northkickProfilbildet til shinY_Profilbildet til bbck osloProfilbildet til Klar 79Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til MusashiProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til burndocProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Flexiguy40
Profilbildet til SakoProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til BadboyProfilbildet til vanosm52Profilbildet til LeneaProfilbildet til 2KosProfilbildet til HazeProfilbildet til poffenProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til SupermannProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til LangbeinProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til julieProfilbildet til Sheryl

!BK5dude34!

@eivind30rygge
aktiv 1 måned siden
Disse profilene har besøkt !BK5dude34!:Disse profilene har !BK5dude34! besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje