Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til gameroslProfilbildet til ErogenProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til ElviraProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til par_30Profilbildet til shaftyProfilbildet til ZizouProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til godsg1Profilbildet til temptationProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til andy1988
Profilbildet til AinaCdProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til DjeimiProfilbildet til jente2011Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til ExodiaProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til talkmanProfilbildet til Osl38Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til DorransProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Lez 40Profilbildet til No StringsProfilbildet til bakerProfilbildet til Oslo60+

!BK5dude34!

@eivind30rygge
aktiv 4 måneder, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt !BK5dude34!:Disse profilene har !BK5dude34! besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje