Profilbildet til HebroProfilbildet til Tony21Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Reisende40Profilbildet til ZeroProfilbildet til ExosProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til Mass SageProfilbildet til 33Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til SherylProfilbildet til Roger84Profilbildet til Kinky m Sortland
Profilbildet til Haakon92Profilbildet til Natasha93Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til babybooProfilbildet til bergenm30Profilbildet til par_30Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Slave g23Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Par Buskerud

!BK5dude34!

@eivind30rygge
aktiv 1 måned, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt !BK5dude34!:Disse profilene har !BK5dude34! besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje