Profilbildet til LangbeinProfilbildet til pompelProfilbildet til BadboyProfilbildet til vekten75Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til bad666boyProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Haakon92Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Handyman31Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til latex66Profilbildet til AvalonProfilbildet til brunnbever
Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til talkmanProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til RixnProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til XjanneProfilbildet til NettstedetProfilbildet til elghodeProfilbildet til xantippeProfilbildet til EscobarProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til RosjerProfilbildet til FrStadPassiv

!BK5dude34!

@eivind30rygge
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt !BK5dude34!:Disse profilene har !BK5dude34! besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje