Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til Linda_25Profilbildet til slaviProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til petrus1956Profilbildet til JosepProfilbildet til Merethe21Profilbildet til nattroseProfilbildet til jente2011Profilbildet til IronheartProfilbildet til leandroProfilbildet til MannValdresProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Bjorn92
Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til HebroProfilbildet til fadedProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til AinaCdProfilbildet til superteddProfilbildet til knny88Profilbildet til BittenProfilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til sexypar85Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)

!BK5dude34!

@eivind30rygge
aktiv 1 måned siden
Disse profilene har besøkt !BK5dude34!:Disse profilene har !BK5dude34! besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje