Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til eddi1000Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til petrus1956Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til sola50Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til MikeProfilbildet til Apirak_Kapitra
Profilbildet til losamantesProfilbildet til Fin g30Profilbildet til TheRose49Profilbildet til TeonilleProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til Roger84Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til NataProfilbildet til C.lop14Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til spruksProfilbildet til KosMusProfilbildet til bad666boyProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til bunny

!BK5dude34!

@eivind30rygge
aktiv 3 dager, 8 timer siden
Disse profilene har besøkt !BK5dude34!:Disse profilene har !BK5dude34! besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje