Profilbildet til harepusenProfilbildet til NinnaProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til CulprateProfilbildet til jonas93Profilbildet til DorransProfilbildet til Kate WProfilbildet til JupiterProfilbildet til .LisetvProfilbildet til mrtoreProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til RixnProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til LåtteProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til GiftMann40Brg
Profilbildet til sisunorProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til tinaProfilbildet til bad666boyProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Matiine123Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Osl38Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til ani5

!BK5dude34!

@eivind30rygge
aktiv 3 dager, 8 timer siden
Disse profilene har besøkt !BK5dude34!:Disse profilene har !BK5dude34! besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje