Profilbildet til par_30Profilbildet til BotanicalProfilbildet til TabbeProfilbildet til Matiine123Profilbildet til SoffiProfilbildet til ZaxProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til bergenm30Profilbildet til nina1992Profilbildet til simonaProfilbildet til SylvesterProfilbildet til KaisaProfilbildet til SigvegalProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til gameroslProfilbildet til PsykiskTerrorMann33
Profilbildet til stuve92Profilbildet til vårkåtProfilbildet til kaiasoProfilbildet til cat68Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til SylvesterProfilbildet til Thea92Profilbildet til SupermannProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Mandal37Profilbildet til jeanettekProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til TorolavProfilbildet til SadominatorProfilbildet til zailo

!BK5dude34!

@eivind30rygge
aktiv 1 måned, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt !BK5dude34!:Disse profilene har !BK5dude34! besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje