Profilbildet til ArielProfilbildet til toro60Profilbildet til Angel4uProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til ole322Profilbildet til CharlesProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til JustinProfilbildet til Cd28Profilbildet til InnlandetProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til KimmernProfilbildet til uzi69Profilbildet til Jan46Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Sigvegal
Profilbildet til solaProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Hilde79Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til sjømannProfilbildet til AfroManProfilbildet til stian93Profilbildet til FinelineProfilbildet til SpindelProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Tony21Profilbildet til SherylProfilbildet til zethProfilbildet til Svantepri

!BK5dude34!

@eivind30rygge
aktiv 1 måned siden
Disse profilene har besøkt !BK5dude34!:Disse profilene har !BK5dude34! besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 20 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 20 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje