Profilbildet til orro75Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til LarsnProfilbildet til angelica96Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til swedmanProfilbildet til kaiasoProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til MaykieProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til bergenm30Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til leandro
Profilbildet til sola50Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til shivaProfilbildet til TigerProfilbildet til CindyCDProfilbildet til AndyrjProfilbildet til ElviraProfilbildet til DrulProfilbildet til JontassProfilbildet til SuzProfilbildet til RJProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Hemne72Profilbildet til englevinger

!BK5dude34!

@eivind30rygge
aktiv 6 måneder, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt !BK5dude34!:Disse profilene har !BK5dude34! besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 10 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 10 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje