Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til SherylProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til LåtteProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Latex44Profilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til eddi1000Profilbildet til englevingerProfilbildet til Arousal
Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til vickycdProfilbildet til MM77Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Passivg19Profilbildet til FinelineProfilbildet til SvetikProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til SnæxProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til monique tvProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til OdinProfilbildet til GeiriProfilbildet til Ramona smerte slave

!BK5dude34!

@eivind30rygge
aktiv 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt !BK5dude34!:Disse profilene har !BK5dude34! besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 26 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 26 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje