Profilbildet til snirlenProfilbildet til ArconadaProfilbildet til Siba44Profilbildet til hank95Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til GoldenProfilbildet til NordlandProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til MortenBProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til førdeparetProfilbildet til LeneaProfilbildet til hawe35Profilbildet til Suz
Profilbildet til Buffy93Profilbildet til ShineProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til vekten75Profilbildet til dia***{J51}Profilbildet til agderProfilbildet til HexaProfilbildet til AyakachanProfilbildet til bait69Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til EspenProfilbildet til just myselfProfilbildet til AngelMan

!Eivind30@Rygge!

@eivind30rygge
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt !Eivind30@Rygge!:Disse profilene har !Eivind30@Rygge! besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 30 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 30 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje