Profilbildet til davidandreProfilbildet til ExosProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Angel4uProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til regntøymannProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til NjordProfilbildet til Torill1979Profilbildet til MissMProfilbildet til colargolProfilbildet til SwededarterProfilbildet til DragongirlProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til sweden boyProfilbildet til Miss
Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til AlexsProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Roger84Profilbildet til JavhaxProfilbildet til Jan46Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til MoaProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til shaftyProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til silverProfilbildet til sørlandssønn

!BK5dude34!

@eivind30rygge
aktiv 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt !BK5dude34!:Disse profilene har !BK5dude34! besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 56 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 56 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje