Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Hulder1Profilbildet til carmellaProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til gameroslProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til MoaProfilbildet til ElviraProfilbildet til ElyProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til lalaparProfilbildet til Reisende40Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Reina21
Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til EscobarProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Toralf_89Profilbildet til OralProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til ReidarProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til Helene89Profilbildet til chipProfilbildet til NettstedetProfilbildet til IngunnProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til snirlen

!BK5dude34!

@eivind30rygge
aktiv 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt !BK5dude34!:Disse profilene har !BK5dude34! besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 6 timer, 32 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 6 timer, 32 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje