Profilbildet til MannValdresProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til frekkis71Profilbildet til ZizouProfilbildet til en \"doktor\" her? (søker doktorlek)Profilbildet til komigje69Profilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til SylvesterProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til jente2011Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til RJProfilbildet til bergenm30
Profilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Merethe21Profilbildet til Just4youProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til No StringsProfilbildet til MissyMooProfilbildet til JaNuSProfilbildet til KarinagayProfilbildet til RememBr83Profilbildet til tinaProfilbildet til NjordProfilbildet til VildeeeProfilbildet til NallexyProfilbildet til KineticMan75

!BK5dude34!

@eivind30rygge
aktiv 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt !BK5dude34!:Disse profilene har !BK5dude34! besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 23 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 23 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje