Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til 2KosProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til losamantesProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til frekkis71Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til bwillyProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til temptationProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til sverre89Profilbildet til RogermadsProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til latex66Profilbildet til IsDronninga47
Profilbildet til MannPåHotellProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til jannis25Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til buskerudProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til @nn@Profilbildet til TheMissProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til LadyStarProfilbildet til C.lop14Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til trollmor;)))

!BK5dude34!

@eivind30rygge
aktiv 3 dager, 8 timer siden
Disse profilene har besøkt !BK5dude34!:Disse profilene har !BK5dude34! besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 26 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 26 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje