Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til zethProfilbildet til LatexfunProfilbildet til lalaparProfilbildet til bait69Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til MelekProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til Roger84Profilbildet til AndroidProfilbildet til staken jacsen
Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til TheMissProfilbildet til Alexander44Profilbildet til DodraugenProfilbildet til Andersen89Profilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til GoldenProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til NallexyProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Kimmern

!BK5dude34!

@eivind30rygge
aktiv 1 måned siden
Disse profilene har besøkt !BK5dude34!:Disse profilene har !BK5dude34! besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 29 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 29 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje