Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til bait69Profilbildet til davidandreProfilbildet til Slave g23Profilbildet til KWGProfilbildet til stor pungProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til latino123Profilbildet til ReidarProfilbildet til TommybProfilbildet til Natasha93Profilbildet til Slappen72
Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til johnrunProfilbildet til Andersen89Profilbildet til AzathothProfilbildet til swedmanProfilbildet til gutt1981Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til EscobarProfilbildet til wille455Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til zethProfilbildet til Ready4fun

!BK5dude34!

@eivind30rygge
aktiv 1 måned siden
Disse profilene har besøkt !BK5dude34!:Disse profilene har !BK5dude34! besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

!BK5dude34!

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje