Profilbildet til Cato1977Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til FinelineProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til Helene89Profilbildet til TengilProfilbildet til Fin g30Profilbildet til MissyMooProfilbildet til SpindelProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til ballderProfilbildet til RJProfilbildet til Haakon92Profilbildet til Natasha93Profilbildet til Strazo
Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Crazy92Profilbildet til silverProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til harepusenProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til RonnProfilbildet til MandrakeProfilbildet til JupiterProfilbildet til OsloG21Profilbildet til gameroslProfilbildet til Roger84Profilbildet til Karlsen20m

!BK5dude34!

@eivind30rygge
aktiv 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt !BK5dude34!:Disse profilene har !BK5dude34! besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

!BK5dude34!

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje