Profilbildet til bamsefarProfilbildet til oslokosProfilbildet til simonaProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til m52aProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til LamatryneProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til LangbeinProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til i love boysProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til MiaB
Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til sanjaProfilbildet til trannyboyProfilbildet til kennethProfilbildet til Natasha93Profilbildet til nina1992Profilbildet til zailoProfilbildet til SigvegalProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til NightdiverProfilbildet til DonGrisProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til ToremannProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Passivg19

!BK5dude34!

@eivind30rygge
aktiv 3 dager, 8 timer siden
Disse profilene har besøkt !BK5dude34!:Disse profilene har !BK5dude34! besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

!BK5dude34!

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje