Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til TorolavProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til kennethProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til akane21Profilbildet til ElyProfilbildet til Sonny55Profilbildet til TheMissProfilbildet til KiwienProfilbildet til Cato1977Profilbildet til elghodeProfilbildet til Handyman31Profilbildet til Adrian23år
Profilbildet til BjornchProfilbildet til andy1988Profilbildet til AjscreamProfilbildet til BluwProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til AyakachanProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Tobben28Profilbildet til AndyrjProfilbildet til ErogenProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til sweden boyProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til virtuveProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Xjanne

!BK5dude34!

@eivind30rygge
aktiv 1 måned siden
Disse profilene har besøkt !BK5dude34!:Disse profilene har !BK5dude34! besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

!BK5dude34!

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje