Profilbildet til agderProfilbildet til LamatryneProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Linda_25Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til maler.nProfilbildet til ArousalProfilbildet til Lica89Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til OlavsenProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til veilchenProfilbildet til sisunorProfilbildet til jonas93
Profilbildet til StianProfilbildet til BistvgProfilbildet til ExodiaProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til smoker;)Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Joey77Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til MizzyProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til SjtProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Vigdis

!BK5dude34!

@eivind30rygge
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt !BK5dude34!:Disse profilene har !BK5dude34! besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

!BK5dude34!

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje