Profilbildet til fridafridaProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Anne72Profilbildet til GogT1971Profilbildet til petzlProfilbildet til akane21Profilbildet til Matiine123Profilbildet til JustinProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til xdresserProfilbildet til Angel84Profilbildet til Lars80Profilbildet til ninatvProfilbildet til Jærgutten
Profilbildet til XL KukkProfilbildet til lauraloveProfilbildet til MannValdresProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til jente2011Profilbildet til davidandreProfilbildet til MrVoldProfilbildet til hgsd1Profilbildet til KaisaProfilbildet til Sonny55Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til bamsefarProfilbildet til SnæxProfilbildet til Leto78

!BK5dude34!

@eivind30rygge
aktiv 4 måneder, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt !BK5dude34!:Disse profilene har !BK5dude34! besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

!BK5dude34!

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje