Profilbildet til BotanicalProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til RantazticProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til GeiriProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til ScorpionProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til HebroProfilbildet til xantippeProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til BillProfilbildet til MartinosloProfilbildet til windel999
Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Sublime81Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Klar 79Profilbildet til MedusaProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til nattroseProfilbildet til par_30Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Torill1979Profilbildet til i love boysProfilbildet til kajabiProfilbildet til XL KukkProfilbildet til FrStadPassiv

lovebbw

@elcaco
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt lovebbw:Disse profilene har lovebbw besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje