Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til KristiansenProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til HazeProfilbildet til LarsnProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til KiwienProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Alek
Profilbildet til agderProfilbildet til XjanneProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til EvensProfilbildet til pompelProfilbildet til Skeva91Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til OdinProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til claireProfilbildet til CulprateProfilbildet til Donatello21Profilbildet til Ramp78Profilbildet til qwerty19Profilbildet til knutbrgProfilbildet til Spindel

elghode

@elghode
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt elghode:Disse profilene har elghode besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje