Profilbildet til hank95Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til Lill17Profilbildet til plusSProfilbildet til knutbrgProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til OdinProfilbildet til ZaxProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til jenandProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Passivg19Profilbildet til frkhagen92Profilbildet til pytagoras
Profilbildet til Reina21Profilbildet til Per SProfilbildet til VigdisProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Dotto81Profilbildet til RixnProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til JimBodenProfilbildet til YongProfilbildet til 2KosProfilbildet til ElinesProfilbildet til Machiavelli

G94skedsmo

@elias
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt G94skedsmo:Disse profilene har G94skedsmo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje