Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til SigvegalProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Grom87Profilbildet til spruksProfilbildet til GeiriProfilbildet til RomeoProfilbildet til bergen89Profilbildet til lalaparProfilbildet til AmpriProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til ThomasassProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Dotto81
Profilbildet til Floppa1Profilbildet til JupiterProfilbildet til BecksProfilbildet til FreshnessProfilbildet til sola50Profilbildet til SylvesterProfilbildet til Dotto81Profilbildet til JimBodenProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til pytagorasProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til halloisProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til IngunnProfilbildet til Tiger

G94skedsmo

@elias
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt G94skedsmo:Disse profilene har G94skedsmo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje