Profilbildet til zailoProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til Klar 79Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til StavangerProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til sola50
Profilbildet til jente2011Profilbildet til NettstedetProfilbildet til angelica96Profilbildet til OralProfilbildet til talkmanProfilbildet til regntøymannProfilbildet til Joachim*Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til MM77Profilbildet til NåProfilbildet til kinky667Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Merethe21Profilbildet til veilchenProfilbildet til orro75

G94skedsmo

@elias
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt G94skedsmo:Disse profilene har G94skedsmo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje