Profilbildet til jenandProfilbildet til ElinesProfilbildet til joniProfilbildet til TengilProfilbildet til jeanettekProfilbildet til nattroseProfilbildet til Haakon92Profilbildet til bamsefarProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Handyman40Profilbildet til MikeProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til ZaxProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til bait69Profilbildet til plusS
Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til AlexsProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til DorransProfilbildet til sverre89Profilbildet til vekten75Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til par_30Profilbildet til Erik1337Profilbildet til westpar76Profilbildet til hgsd1Profilbildet til oslokosProfilbildet til MortenBProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til SpindelProfilbildet til Tengil

G94skedsmo

@elias
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt G94skedsmo:Disse profilene har G94skedsmo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje