Profilbildet til LissaProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til trisvikProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Bimann43Profilbildet til sølProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til nafaProfilbildet til BluwProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til SpindelProfilbildet til KimmernProfilbildet til Lizzy
Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til ole322Profilbildet til Linda_25Profilbildet til guttenProfilbildet til halloisProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til RubberkingProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til MarwinProfilbildet til westpar76Profilbildet til shinY_Profilbildet til JM28Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til DionysusProfilbildet til Handyman40

G94skedsmo

@elias
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt G94skedsmo:Disse profilene har G94skedsmo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje