Profilbildet til westpar76Profilbildet til PSYllonProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til foresterProfilbildet til pierceddickProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til zailoProfilbildet til OralProfilbildet til oslokosProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til AndiiProfilbildet til dogbayProfilbildet til faithProfilbildet til IngegardProfilbildet til dewill77
Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til Per SProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til julieProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til NowheremanProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til BergenoProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til JupiterProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til ellenProfilbildet til BB-btm4top

G94skedsmo

@elias
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt G94skedsmo:Disse profilene har G94skedsmo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje