Profilbildet til krsflortProfilbildet til badboy1986Profilbildet til NordlandProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Kalle2Profilbildet til burndocProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til SjtProfilbildet til TingTongProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Solros72Profilbildet til Joachim*Profilbildet til SussProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til stavangerjente-82
Profilbildet til JavhaxProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til veilchenProfilbildet til uzi69Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til ak00nProfilbildet til Man30303Profilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Nic94Profilbildet til Linda_25

G94skedsmo

@elias
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt G94skedsmo:Disse profilene har G94skedsmo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje