Profilbildet til talkmanProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til GiggSProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til charlotee23Profilbildet til Geirern92Profilbildet til Grom87Profilbildet til SherylProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til ArconadaProfilbildet til kennedy85Profilbildet til ingwardo82
Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til jeanettekProfilbildet til JaNuSProfilbildet til brollProfilbildet til Matiine123Profilbildet til MM77Profilbildet til Reisende40Profilbildet til RantazticProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til ole322Profilbildet til trond`enProfilbildet til MolliProfilbildet til OlavsenProfilbildet til spruks

Xjanne

@elinee
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Xjanne:Disse profilene har Xjanne besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje