Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til **WanjaProfilbildet til jens41Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til pitt76Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til karlaaProfilbildet til Passivg19Profilbildet til LululuuProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til DOMINANT
Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til StaaleProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til lekenergodProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til PSYllonProfilbildet til BjornchProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Osl38Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til swedmanProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til orphansProfilbildet til m52aProfilbildet til OsloKnut

Xjanne

@elinee
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Xjanne:Disse profilene har Xjanne besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje