Profilbildet til TorolavProfilbildet til par_30Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til johnrunProfilbildet til Telemann88Profilbildet til brollProfilbildet til BittenProfilbildet til poopITboyProfilbildet til two-playfulProfilbildet til SKubrickProfilbildet til henrkjarProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til pompelProfilbildet til ElleseusProfilbildet til xdresser
Profilbildet til Slappen72Profilbildet til AndyrjProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til eddi1000Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til jannis25Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til HebroProfilbildet til virtuveProfilbildet til DorcasProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til shaftyProfilbildet til søker sexProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Linda_25Profilbildet til Olavsen

Xjanne

@elinee
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Xjanne:Disse profilene har Xjanne besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje