Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til JustinProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til MrVoldProfilbildet til dewill77Profilbildet til joniProfilbildet til kmfantProfilbildet til førdeparetProfilbildet til *Punky*Profilbildet til RememBr83Profilbildet til KjellarProfilbildet til Trappani89Profilbildet til kennedy85Profilbildet til LadysmanProfilbildet til lalaparProfilbildet til bwilly
Profilbildet til BjornchProfilbildet til Stine1986Profilbildet til orphansProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til RuienProfilbildet til Hemne72Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til miss76Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til AfroManProfilbildet til GogT1971Profilbildet til johnrunProfilbildet til dp72Profilbildet til Trappani89Profilbildet til slaviProfilbildet til Silje

Xjanne

@elinee
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Xjanne:Disse profilene har Xjanne besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje