Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til TearyProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til MartinosloProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til ingoladProfilbildet til Just4youProfilbildet til BjornchProfilbildet til Handyman31Profilbildet til mrroyalProfilbildet til skurk3Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til Golden Brown Oslo
Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til sjømannProfilbildet til knny88Profilbildet til troendern93Profilbildet til Slave g23Profilbildet til StianProfilbildet til DionysusProfilbildet til kmfantProfilbildet til VictorProfilbildet til bbck osloProfilbildet til MissMProfilbildet til AlexsProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til orro75

Xjanne

@elinee
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Xjanne:Disse profilene har Xjanne besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje