Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til MM77Profilbildet til MeeowProfilbildet til CulprateProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til MolliProfilbildet til C.lop14Profilbildet til yanaProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til bby123Profilbildet til testomanProfilbildet til MusashiProfilbildet til sola50Profilbildet til Tanja609(CD/TV)
Profilbildet til gameroslProfilbildet til El DiabloProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til ExosProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til RAPID4Profilbildet til mark04Profilbildet til lauraloveProfilbildet til KimmernProfilbildet til AnMy99Profilbildet til Sonny55Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Reidar
  • 3 år, 8 måneder siden

    Xjanne

    Xjanne ble et registrert medlem 3 år, 8 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje