Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til InsomniaProfilbildet til FreshnessProfilbildet til KosMusProfilbildet til JiJiProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til kinky667Profilbildet til AngelManProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til coolchic101Profilbildet til bait69Profilbildet til LamatryneProfilbildet til trond`enProfilbildet til MolliProfilbildet til OpplandsPar
Profilbildet til KatherineProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til ArousalProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til OdinProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til RantazticProfilbildet til naitsProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Justin
  • 3 år, 5 måneder siden

    Xjanne

    Xjanne ble et registrert medlem 3 år, 5 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje