Profilbildet til kmfantProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til mindwtoProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til halloisProfilbildet til Crazy92Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til JontassProfilbildet til shado33Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til geddimannProfilbildet til synnyProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Siggyzag
Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til buskerudProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til *Punky*Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til LatexfunProfilbildet til jenandProfilbildet til SvetikProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til KimmernProfilbildet til DjeimiProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til beito
  • 3 år, 5 måneder siden

    Xjanne

    Xjanne endret profilbildet sitt 3 år, 5 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje