Profilbildet til KosMusProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til andy1988Profilbildet til Cd28Profilbildet til Ready4funProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til SwededarterProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til virtuveProfilbildet til ToyenProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til joniProfilbildet til Mr.Alphaguy
Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til Linda_25Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til talkmanProfilbildet til m52aProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til BjornchProfilbildet til Jan46Profilbildet til NyssaProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til CindyCDProfilbildet til norseman9Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til FinelineProfilbildet til nord88
  • 3 år, 8 måneder siden

    Xjanne

    Xjanne endret profilbildet sitt 3 år, 8 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje