Profilbildet til Reisende40Profilbildet til CalaDorProfilbildet til Klar 79Profilbildet til JontassProfilbildet til Geirern92Profilbildet til lalaparProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til TigerProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til Lica89Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Cato1977Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Grønnøyd
Profilbildet til vanosm52Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til SamehadaProfilbildet til sola50Profilbildet til BittenProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til toro60Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Fin g30Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til AmpriProfilbildet til solaProfilbildet til Cecilie95
  • 3 år, 5 måneder siden

    Xjanne

    Xjanne endret profilbildet sitt 3 år, 5 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje