Profilbildet til MaykieProfilbildet til InnlandetProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til VildeeeProfilbildet til mrroyalProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til SammiProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Dodraugen
Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Haakon92Profilbildet til fridafridaProfilbildet til Sublime81Profilbildet til MidasProfilbildet til GiggSProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til LatexleahProfilbildet til vekten75Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Latex50Profilbildet til Andersen89Profilbildet til mrtoreProfilbildet til poopITboyProfilbildet til troendern93
  • 3 år, 8 måneder siden

    Xjanne

    Xjanne endret profilbildet sitt 3 år, 8 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje