Profilbildet til RomeoProfilbildet til NallexyProfilbildet til bunnyProfilbildet til TengilProfilbildet til Difference___Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til BluwProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til fadedProfilbildet til No StringsProfilbildet til shinY_Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Dotto81Profilbildet til CulprateProfilbildet til Sako
Profilbildet til Klar 79Profilbildet til BottomProfilbildet til AjscreamProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til sweden boyProfilbildet til Modesty56Profilbildet til faithProfilbildet til DrulProfilbildet til Stine1986Profilbildet til sjømannProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til MissyMooProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til levanger_g31

Xjanne

@elinee
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Xjanne:Disse profilene har Xjanne besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje