Profilbildet til kjelli77Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Difference___Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til RememBr83Profilbildet til bakerProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til Oslo27Profilbildet til Floppa1Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til XenaProfilbildet til 2KosProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til j18elverum
Profilbildet til blaithinProfilbildet til westpar76Profilbildet til Andersen89Profilbildet til qwerty19Profilbildet til AndroidProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til MarwinProfilbildet til Thea92Profilbildet til **WanjaProfilbildet til freezinProfilbildet til Mandal37Profilbildet til Man30303

Xjanne

@elinee
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Xjanne:Disse profilene har Xjanne besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje