Profilbildet til Linda_25Profilbildet til ArielProfilbildet til ElleseusProfilbildet til someboyProfilbildet til NjordProfilbildet til KarinagayProfilbildet til halloisProfilbildet til NyssaProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til sweden boyProfilbildet til trannyboyProfilbildet til johnrunProfilbildet til Alexander44Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Bergensgutt89
Profilbildet til Latex50Profilbildet til ElyProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til silverProfilbildet til johnrunProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til TengilProfilbildet til 59modellProfilbildet til Linda_25Profilbildet til SwededarterProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til LatexleahProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til troendern93Profilbildet til TingTong

Xjanne

@elinee
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Xjanne:Disse profilene har Xjanne besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 4 timer, 14 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 6 timer, 10 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje