Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til MannValdresProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til BottomProfilbildet til Linda_25Profilbildet til RixnProfilbildet til j18elverumProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til *Punky*Profilbildet til NightdiverProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til AnetteleProfilbildet til AmpriProfilbildet til Hilde79
Profilbildet til ElyProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til FreshnessProfilbildet til en \"doktor\" her? (søker doktorlek)Profilbildet til PhenrikProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til SvantepriProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til kaiasoProfilbildet til DrGeiger

Xjanne

@elinee
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Xjanne:Disse profilene har Xjanne besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 33 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 33 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje