Profilbildet til Just4youProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til faithProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til BotanicalProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Niko9Profilbildet til bait69Profilbildet til Slappen72Profilbildet til NataProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til slaviProfilbildet til pierceddickProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til Freshness
Profilbildet til MissMProfilbildet til SwededarterProfilbildet til KosMusProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til shaftyProfilbildet til BergenoProfilbildet til ole322Profilbildet til Kas=)Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til freezinProfilbildet til RosjerProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til lalapar

Elines

@elines
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elines:Disse profilene har Elines besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje