Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til DonGrisProfilbildet til førdeparetProfilbildet til LilliMyProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til XenaProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til LeneaProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til AzathothProfilbildet til JimBoden
Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til BottomProfilbildet til lauraloveProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til binittedal31Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til MusashiProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til MoaProfilbildet til Slave g23Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Shine

Elines

@elines
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elines:Disse profilene har Elines besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje