Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Lica89Profilbildet til ElinesProfilbildet til BittenProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til mark04Profilbildet til søker sexProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til Hemne72Profilbildet til SuzProfilbildet til ManimalProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til NordlandProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)
Profilbildet til TingTongProfilbildet til Tara84Profilbildet til badboy1986Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til KristiansenProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Mandal37Profilbildet til bergen89Profilbildet til JimBodenProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til dogbayProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til virtuveProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Ninna

Elines

@elines
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Elines:Disse profilene har Elines besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje