Profilbildet til dia***Profilbildet til carogirlProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til AlekProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til sportyboyProfilbildet til Julie00Profilbildet til AnetteleProfilbildet til julieProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til UerfarenProfilbildet til westpar76Profilbildet til latex66Profilbildet til MissyMoo
Profilbildet til ThomasassProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til sweden boyProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Alexander44Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til Reisende40Profilbildet til NåProfilbildet til TearyProfilbildet til ellenProfilbildet til toro60Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til MaykieProfilbildet til MrTwoface

Elines

@elines
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elines:Disse profilene har Elines besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje