Profilbildet til Mossing34Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til VildeeeProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til norseman9Profilbildet til AskimMannProfilbildet til DorcasProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til lauraloveProfilbildet til carogirlProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til sportfuckProfilbildet til NeonProfilbildet til sexworker202Profilbildet til NordJente90
Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Tobben28Profilbildet til NeonProfilbildet til urokraakeProfilbildet til DrYvilProfilbildet til knny88Profilbildet til NannaProfilbildet til RixnProfilbildet til 59modellProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til sanjaProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til Linda_25

Elines

@elines
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elines:Disse profilene har Elines besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje