Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til Anne72Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til AlexsProfilbildet til angelica96Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til monique tvProfilbildet til freezinProfilbildet til BottomProfilbildet til DionysusProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Trudelutt
Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til maler.nProfilbildet til Reina21Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til MizzyProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til babybooProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til MariusProfilbildet til Fresia4Profilbildet til par_30Profilbildet til Mr.XProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til EmmelieKK

Elines

@elines
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elines:Disse profilene har Elines besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje