Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til JM28Profilbildet til petzlProfilbildet til .tvliseProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til bbck osloProfilbildet til Torill1979Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til dia***Profilbildet til lauraloveProfilbildet til NjordProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til vigdis 48
Profilbildet til KatherineProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til Kate WProfilbildet til Matiine123Profilbildet til MikeProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til TingTongProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til .tvliseProfilbildet til AnMy99Profilbildet til nada000Profilbildet til ChrisCProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til testoman

Elines

@elines
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elines:Disse profilene har Elines besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje