Profilbildet til sjømannProfilbildet til StianProfilbildet til KongenProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til silverProfilbildet til westpar76Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til zethProfilbildet til TengilProfilbildet til Buffy93Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til BIJ26M32
Profilbildet til StavangerProfilbildet til AvalonProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til CharlesProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til joniProfilbildet til synnyProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til fridafridaProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til TengilProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til lekenbie36

Elines

@elines
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elines:Disse profilene har Elines besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje