Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til MissyMooProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til troendern93Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til VildeeeProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Flekka18Profilbildet til SherylProfilbildet til vanosm52Profilbildet til MariusProfilbildet til RJProfilbildet til Oslomann 38
Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til nada000Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Grom87Profilbildet til dogbayProfilbildet til KristiansenProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til førdeparetProfilbildet til jannis25Profilbildet til AnetteleProfilbildet til freaky2Profilbildet til sportfuckProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til FrkAurora

Elines

@elines
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elines:Disse profilene har Elines besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje