Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til 2KosProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til LissaProfilbildet til halloisProfilbildet til MortenBProfilbildet til knny88Profilbildet til MidasProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til poopITboyProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til ThomasassProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Savannah2581
Profilbildet til oslokosProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til coolchic101Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til KimmernProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til HardRockProfilbildet til InsomniaProfilbildet til MissProfilbildet til fadedProfilbildet til MarwinProfilbildet til bergenm30Profilbildet til jannis25Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Sublime81Profilbildet til jente2011

Elines

@elines
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elines:Disse profilene har Elines besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje