Profilbildet til uzi69Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Solros72Profilbildet til Geirern92Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Mossing34Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til ExosProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til TingTongProfilbildet til ExodiaProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til EmmelieKK
Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til InnlandetProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til BjornchProfilbildet til jarlemannProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til carogirlProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til TabbeProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til SamehadaProfilbildet til BillProfilbildet til NordJente90Profilbildet til SarlimeProfilbildet til veilchen

Elines

@elines
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elines:Disse profilene har Elines besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje