Profilbildet til Geirern92Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Floppa1Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til OlavsenProfilbildet til SnæxProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til AsveigProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Matiine123Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til Lululuu
Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til karlaaProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til wille455Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til Flekka18Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til MM77Profilbildet til BBW28Profilbildet til dewill77Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til RonnProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til RosjerProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Plu2

Elines

@elines
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elines:Disse profilene har Elines besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje