Profilbildet til johnrunProfilbildet til Cato1977Profilbildet til SiljeProfilbildet til skurk3Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til LadyStarProfilbildet til YouwishProfilbildet til SoffiProfilbildet til SakoProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til BullseyeProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til AlexsProfilbildet til Bergensgutt89
Profilbildet til Cd28Profilbildet til RJProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til NannaProfilbildet til karlaaProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Dotto81Profilbildet til hank95Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til IntrMannProfilbildet til KaisaProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til henrkjarProfilbildet til DavinciProfilbildet til SEXTREFF

Elines

@elines
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elines:Disse profilene har Elines besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje