Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til SiljeProfilbildet til norseman9Profilbildet til Man30303Profilbildet til LatexmannProfilbildet til MannValdresProfilbildet til ani5Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til MaykieProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Erik1337Profilbildet til TuttaProfilbildet til FinelineProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Drul
Profilbildet til MartinosloProfilbildet til CharlesProfilbildet til Jan46Profilbildet til pvcloveProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til mindwtoProfilbildet til søker sexProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Donatello21Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til staalmannenProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til LokerProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til bait69Profilbildet til vesle 43

Elines

@elines
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elines:Disse profilene har Elines besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje