Profilbildet til sola50Profilbildet til DjeimiProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til @nn@Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til MarwinProfilbildet til mann oslProfilbildet til SupermannProfilbildet til bait69Profilbildet til SiljeProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til SoffiProfilbildet til LatexmannProfilbildet til binittedal31Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Robert Love
Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til cat68Profilbildet til DragongirlProfilbildet til sola50Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til sweden boyProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til DrulProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til knny88Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til kennethProfilbildet til LatexleahProfilbildet til northkickProfilbildet til Arousal

Elines

@elines
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elines:Disse profilene har Elines besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 49 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 49 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje