Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til swedmanProfilbildet til Ready4funProfilbildet til shivaProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til BecksProfilbildet til Angel4uProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til elghodeProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til NåProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til johnrunProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til DrulProfilbildet til Rasputin72
Profilbildet til BiparProfilbildet til XjanneProfilbildet til stian93Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til foresterProfilbildet til m52aProfilbildet til AsveigProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til vickycdProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til @nn@Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Dirty&Kinky

Elines

@elines
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elines:Disse profilene har Elines besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 52 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 52 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje