Profilbildet til MidasProfilbildet til dewill77Profilbildet til L_KProfilbildet til ValeriaProfilbildet til MissProfilbildet til HebroProfilbildet til SwededarterProfilbildet til wille455Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til NordlandProfilbildet til BluwProfilbildet til *HerreMannVestbyProfilbildet til HommeProfilbildet til akane21Profilbildet til mark04Profilbildet til kinkysub slut
Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Thea92Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Plu2Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Ready4funProfilbildet til guttenProfilbildet til Helene89Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til LærerenProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til OlavsenProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til xantippe

Elines

@elines
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Elines:Disse profilene har Elines besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Elines

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje