Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til Reina21Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til parivestProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til sverre89Profilbildet til Trappani89Profilbildet til SwededarterProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til sluggernProfilbildet til ReidarProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Bukowski69
Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til TigerProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til xdresserProfilbildet til MatteStProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til SimProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til ReidarProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til KristiansenProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til elghodeProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Man30303

Elines

@elines
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elines:Disse profilene har Elines besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Elines

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje