Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til ani5Profilbildet til *Punky*Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til brollProfilbildet til trannyboyProfilbildet til ElviraProfilbildet til Fin g30Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til IngunnProfilbildet til babybooProfilbildet til Sammi
Profilbildet til trond`enProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Siba44Profilbildet til pierceddickProfilbildet til Kalle2Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til RomeoProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til InsomniaProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til BBW28Profilbildet til ScorpionProfilbildet til Musashi

Elines

@elines
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elines:Disse profilene har Elines besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Elines

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje