Profilbildet til BjornchProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Merethe21Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til fintparProfilbildet til carogirlProfilbildet til latino123Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til JustinProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til jarlemann
Profilbildet til Stine1986Profilbildet til ShineProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Kalle2Profilbildet til par_30Profilbildet til InsomniaProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til godsg1Profilbildet til Helene89Profilbildet til Telemann88Profilbildet til LamatryneProfilbildet til SamehadaProfilbildet til BittenProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Difference___

elinkoskos

@elinkoskos
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt elinkoskos:Disse profilene har elinkoskos besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje