Profilbildet til chipProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til *Punky*Profilbildet til colargolProfilbildet til Kate WProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til søker sexProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til TommybProfilbildet til Haugalending
Profilbildet til JimBodenProfilbildet til LenemorProfilbildet til geddimannProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til CharlesProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til SarlimeProfilbildet til pia1975Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til Tine cdProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til xdresserProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Hilde79

elinkoskos

@elinkoskos
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt elinkoskos:Disse profilene har elinkoskos besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje