Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til sola50Profilbildet til knny88Profilbildet til SarlimeProfilbildet til vanosm52Profilbildet til ExosProfilbildet til hawe35Profilbildet til snirlenProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til MedusaProfilbildet til MortenBProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til InsomniaProfilbildet til mark04Profilbildet til NinnaProfilbildet til Osl38
Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til NataProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til testomanProfilbildet til Anne72Profilbildet til JosepProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til TordenspydProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til BergenoProfilbildet til BjornchProfilbildet til TempenProfilbildet til jente2011Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MAN

Ely

@elizabeth1
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ely:Disse profilene har Ely besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje