Profilbildet til bait69Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Hilde79Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til MatteStProfilbildet til CindyCDProfilbildet til regntøymannProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til LilliMyProfilbildet til vårkåtProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til vanosm52
Profilbildet til Isabella10Profilbildet til binittedal31Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til AyakachanProfilbildet til wille455Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Caleron86Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til mindwtoProfilbildet til lauraloveProfilbildet til LeticiaProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til sølProfilbildet til DjeimiProfilbildet til naitsProfilbildet til Gutt24Trent

Ely

@elizabeth1
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ely:Disse profilene har Ely besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje