Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til NightdiverProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til SigvegalProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til kmfantProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til KarinagayProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Angel84Profilbildet til KineticMan75
Profilbildet til HommeProfilbildet til **WanjaProfilbildet til lekenergodProfilbildet til DionysusProfilbildet til westpar76Profilbildet til Geirern92Profilbildet til AngelManProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til ElinesProfilbildet til Handyman31Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til JontassProfilbildet til Siba44Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til johnrun

Ely

@elizabeth1
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Ely:Disse profilene har Ely besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje