Profilbildet til NannaProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til KosMusProfilbildet til AmpriProfilbildet til BecksProfilbildet til skurk3Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til LarsnProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til ArielProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til bakerProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Zizou
Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til northkickProfilbildet til AngelManProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til Lars80Profilbildet til KiwienProfilbildet til poopITboyProfilbildet til LatexmannProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til elghodeProfilbildet til BotanicalProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til oslokos

Ely

@elizabeth1
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ely:Disse profilene har Ely besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje