Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til bad666boyProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til hgsd1Profilbildet til SportoguyProfilbildet til COBRAF2Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til SylvesterProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til @nn@Profilbildet til MidasProfilbildet til På_søkProfilbildet til Nå
Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til .tvliseProfilbildet til h_frodeProfilbildet til KjellarProfilbildet til mark04Profilbildet til NåProfilbildet til sluggernProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til LeticiaProfilbildet til staalmannenProfilbildet til hank95Profilbildet til orphansProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til HebroProfilbildet til BillProfilbildet til Yong

elizajohansen

@elizajohansen
aktiv 3 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt elizajohansen:Disse profilene har elizajohansen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje