Profilbildet til BullseyeProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til HexaProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til ingoladProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til brollProfilbildet til dewill77Profilbildet til TheReaderProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til TengilProfilbildet til BiTrineProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til BillProfilbildet til yanaProfilbildet til Hebro
Profilbildet til KWGProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til johnrunProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til BottomProfilbildet til RAPID4Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Tyber30Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til LamatryneProfilbildet til Lill17Profilbildet til LatexmannProfilbildet til ChivasProfilbildet til Tobben28Profilbildet til Anne72

elizajohansen

@elizajohansen
aktiv 8 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt elizajohansen:Disse profilene har elizajohansen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje