Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til KvastenProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Anne72Profilbildet til plusSProfilbildet til TordenspydProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til RixnProfilbildet til charlotee23Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til TigerProfilbildet til ElinesProfilbildet til MrTwoface
Profilbildet til Handyman31Profilbildet til Androx0Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til pitt76Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til PlatinumProfilbildet til NåProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til AyakachanProfilbildet til MoaProfilbildet til geddimannProfilbildet til bad666boyProfilbildet til broll

elizajohansen

@elizajohansen
aktiv 1 måned, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt elizajohansen:Disse profilene har elizajohansen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje