Profilbildet til RogermadsProfilbildet til Linda_25Profilbildet til AmpriProfilbildet til latex66Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til BittenProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til SupermannProfilbildet til LatexleahProfilbildet til InnlandetProfilbildet til CharlesProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til RantazticProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til AngelMan
Profilbildet til someboyProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til trisvikProfilbildet til slaviProfilbildet til SvantepriProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til XjanneProfilbildet til KospieProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Trappani89Profilbildet til SwededarterProfilbildet til Cato1977Profilbildet til mizzyProfilbildet til Caleron86Profilbildet til MellaKristin

elizajohansen

@elizajohansen
aktiv 5 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt elizajohansen:Disse profilene har elizajohansen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje