Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til CdrypaProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til OralProfilbildet til zethProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til par_30Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til virtuveProfilbildet til CleoProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Lica89
Profilbildet til ChivasProfilbildet til ArousalProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til ValeriaProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til spruksProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til komigje69Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til **WanjaProfilbildet til knutbrgProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til Nowhereman

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje