Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til fadedProfilbildet til dp72Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til norseman9Profilbildet til MrbigProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Linda_25Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til NataProfilbildet til sanjaProfilbildet til JosepProfilbildet til GjøvikKvinne
Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til ZizouProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til jenandProfilbildet til LululuuProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Slave g23Profilbildet til komigje69Profilbildet til knny88Profilbildet til akane21Profilbildet til slaviProfilbildet til latexthingProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til virtuve

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje