Profilbildet til bby123Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til **WanjaProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til BergenoProfilbildet til johnrunProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til Latex50Profilbildet til mann oslProfilbildet til LatexmannProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Haakon92Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til Stvg.mann_89
Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til MortenBProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til EscobarProfilbildet til SvantepriProfilbildet til ole322Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Mindy000Profilbildet til Skeva91Profilbildet til henrkjarProfilbildet til ErogenProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til TorolavProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til 33

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje