Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til babybooProfilbildet til C.lop14Profilbildet til losamantesProfilbildet til Hilde79Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til hgsd1Profilbildet til JontassProfilbildet til Alexander44Profilbildet til Floppa1Profilbildet til LeticiaProfilbildet til IngegardProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til northkick
Profilbildet til Angel4uProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til MandrakeProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til MissMProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til maler.nProfilbildet til BjornchProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til stian93Profilbildet til Mikkel82

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje