Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til NannaProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til latex66Profilbildet til førdeparetProfilbildet til CalaDorProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til BrumProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Oslo27Profilbildet til sweettortureProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til søl
Profilbildet til NannaProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til AyakachanProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til latex66Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til beitoProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til PSYllonProfilbildet til OsloG21Profilbildet til solaProfilbildet til vickycdProfilbildet til 2Kos

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje