Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til krsflortProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til leandroProfilbildet til DodraugenProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til SvetikProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Tony21
Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til northkickProfilbildet til bby123Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til sverre89Profilbildet til AnMy99Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Just4youProfilbildet til BjoernProfilbildet til trannyboyProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til sweettortureProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til xdresserProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til par3427

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje