Profilbildet til Geirern92Profilbildet til englevingerProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Kas=)Profilbildet til ZeroProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til XL KukkProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til ChrisCProfilbildet til vekten75Profilbildet til pitt76Profilbildet til ErogenProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til two-playfulProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til jarlen,østfold
Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til El DiabloProfilbildet til karlaaProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til SwededarterProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til nattroseProfilbildet til DodraugenProfilbildet til sølProfilbildet til BBW28Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til SadominatorProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til ScorpionProfilbildet til Hilde79

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje