Profilbildet til westpar76Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til dia***Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til temptationProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til DrulProfilbildet til poopITboyProfilbildet til NallexyProfilbildet til YouwishProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til ToremannProfilbildet til LilliMyProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til ParKos2239
Profilbildet til KimmernProfilbildet til hawe35Profilbildet til JiJiProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til englevingerProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til solaProfilbildet til kjelli77Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til @nn@Profilbildet til Mindy000Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til Oslo27Profilbildet til TabbeProfilbildet til DonGris

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje