Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til poopITboyProfilbildet til RantazticProfilbildet til Lars80Profilbildet til BecksProfilbildet til AlesioProfilbildet til runAProfilbildet til MusashiProfilbildet til orro75Profilbildet til vårkåtProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til hank95Profilbildet til toro60
Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til No StringsProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til zethProfilbildet til Lica89Profilbildet til SjtProfilbildet til Joachim*Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til TearyProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Kimmern

ellen

@ellen
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt ellen:Disse profilene har ellen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje