Profilbildet til xtrProfilbildet til C.lop14Profilbildet til MoaProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til MissProfilbildet til latexthingProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til yanaProfilbildet til YouwishProfilbildet til DorcasProfilbildet til JontassProfilbildet til Androx0Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til ScorpionProfilbildet til krsflort
Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til brollProfilbildet til JaNuSProfilbildet til spruksProfilbildet til qwerty19Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til northkickProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til DavinciProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Ninna

ellen

@ellen
aktiv 3 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt ellen:Disse profilene har ellen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje