Profilbildet til SjtProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til LangbeinProfilbildet til MusashiProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til par3427Profilbildet til SherylProfilbildet til LizzyProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til moss73Profilbildet til Donatello21Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til smoker;)Profilbildet til Tine cd
Profilbildet til TordenspydProfilbildet til kinky667Profilbildet til RuienProfilbildet til RantazticProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til stian93Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til KatherineProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til TabbeProfilbildet til shaftyProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til englevinger

Elleseus

@elleseus
aktiv 11 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Elleseus:Disse profilene har Elleseus besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje