Profilbildet til IngegardProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Kalle2Profilbildet til NordlandProfilbildet til LarsnProfilbildet til godheksaProfilbildet til hawe35Profilbildet til sola50Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til shaftyProfilbildet til MedusaProfilbildet til DonGrisProfilbildet til KrangleFant
Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til RockDudeProfilbildet til TheMissProfilbildet til **WanjaProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til lekenergodProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til BiparProfilbildet til petrus1956Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til ElviraProfilbildet til JærguttenProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Sneaky29

Elleseus

@elleseus
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elleseus:Disse profilene har Elleseus besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje