Profilbildet til MissMProfilbildet til MelekProfilbildet til solaProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til EspenProfilbildet til 59modellProfilbildet til badboy1986Profilbildet til LåtteProfilbildet til poopITboyProfilbildet til maritaProfilbildet til TearyProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til nada000Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til godsg1Profilbildet til Tegner Kvinner
Profilbildet til jenandProfilbildet til brollProfilbildet til Sublime81Profilbildet til DonGrisProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til LookmeProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til Per SProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til IngunnProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til BecksProfilbildet til MissProfilbildet til hank95

Elleseus

@elleseus
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elleseus:Disse profilene har Elleseus besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje