Profilbildet til ValeriaProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til freaky2Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til SKubrickProfilbildet til par_30Profilbildet til h_frodeProfilbildet til Andersen89Profilbildet til Tobben28Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Anne72Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Caleron86Profilbildet til KittyCat29
Profilbildet til charlotee23Profilbildet til Passivg19Profilbildet til OsloG21Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til Anne72Profilbildet til AjscreamProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til xtrProfilbildet til LathamsProfilbildet til SupermannProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til MartinosloProfilbildet til nina1992Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Freddyfe

Elleseus

@elleseus
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elleseus:Disse profilene har Elleseus besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje