Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til MissyMooProfilbildet til TingTongProfilbildet til SarlimeProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til MaykieProfilbildet til Stine1986Profilbildet til latexthingProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til DorransProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til simonaProfilbildet til ThomasassProfilbildet til bunny
Profilbildet til JosepProfilbildet til wille455Profilbildet til bad666boyProfilbildet til smoker;)Profilbildet til Stine1986Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til ScorpionProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til orphansProfilbildet til LokerProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til ninatvProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Ghrolt

Elleseus

@elleseus
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Elleseus:Disse profilene har Elleseus besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje