Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til par3427Profilbildet til slaviProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til Angel84Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til **WanjaProfilbildet til LamatryneProfilbildet til 2KosProfilbildet til spruksProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til SammiProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til NordlandProfilbildet til JiJi
Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til kennedy85Profilbildet til fintparProfilbildet til XjanneProfilbildet til henrkjarProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til ole322Profilbildet til latexthingProfilbildet til CleoProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til Kåt Mann for gift kvinneProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til jenand

Elleseus

@elleseus
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt Elleseus:Disse profilene har Elleseus besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje