Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til RockDudeProfilbildet til vårkåtProfilbildet til CulprateProfilbildet til jonas93Profilbildet til GeiriProfilbildet til Merethe21Profilbildet til joniProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til knny88Profilbildet til Insomnia
Profilbildet til stor pungProfilbildet til petzlProfilbildet til henrkjarProfilbildet til agderProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til poffenProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til faithProfilbildet til snirlenProfilbildet til røyskattaProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til ingoladProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til kjelli77Profilbildet til bergenm30Profilbildet til veilchen

Elleseus

@elleseus
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elleseus:Disse profilene har Elleseus besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje