Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til CleoProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til sølProfilbildet til LeneaProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Roger84Profilbildet til **WanjaProfilbildet til runAProfilbildet til komigje69Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Golden Brown Oslo
Profilbildet til PlatinumProfilbildet til Latex50Profilbildet til MortenBProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til nord88Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til eddi1000Profilbildet til røyskattaProfilbildet til NannaProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til mark04Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til troendern93Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til babyboo

Elleseus

@elleseus
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elleseus:Disse profilene har Elleseus besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje