Profilbildet til LissaProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til CindyCDProfilbildet til orro75Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til TorolavProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til ErogenProfilbildet til *Punky*Profilbildet til MolliProfilbildet til TheMissProfilbildet til troendern93Profilbildet til StianProfilbildet til No StringsProfilbildet til Reidar
Profilbildet til TengilProfilbildet til Linda_25Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til Singel49Profilbildet til JosepProfilbildet til synnyProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til .LisetvProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til IntrMannProfilbildet til alfiboy51

Lovers

@elskerpars-tr-lag
aktiv 9 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Lovers:Disse profilene har Lovers besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje