Profilbildet til KospieProfilbildet til mizzyProfilbildet til Leto78Profilbildet til Jan46Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til naitsProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til sola50Profilbildet til sluggernProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Trh1980Profilbildet til AngelManProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Roger84
Profilbildet til CleoProfilbildet til swedmanProfilbildet til Joey77Profilbildet til ExodiaProfilbildet til spruksProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til dewill77Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Nic94Profilbildet til Tine cdProfilbildet til Angel84Profilbildet til TearyProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Hot&horny
  • 5 måneder, 3 uker siden

    Lovers

    Lovers la inn en oppdatering i gruppen Hjelp 5 måneder, 3 uker siden

    Hvor finner vi passordene til de forskjellige rommene ?

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje