Profilbildet til charlotee23Profilbildet til SussProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Joachim*Profilbildet til MehtevasProfilbildet til maler.nProfilbildet til LilliMyProfilbildet til lovebbwProfilbildet til SamehadaProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til AlekProfilbildet til pia1975Profilbildet til Ntrøndere
Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til Joachim*Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til zethProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til trond`enProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til SiljeProfilbildet til CleoProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Sublime81Profilbildet til Par på camProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Bitten
  • 9 måneder, 2 uker siden

    Lovers

    Lovers la inn en oppdatering i gruppen Hjelp 9 måneder, 2 uker siden

    Hvor finner vi passordene til de forskjellige rommene ?

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje