Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til BullseyeProfilbildet til Alexander44Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til BotanicalProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til AinaCdProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til OralProfilbildet til ingoladProfilbildet til Joey77Profilbildet til petzlProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til rosegartner33
Profilbildet til jan50Profilbildet til Siba44Profilbildet til ArousalProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til ArielProfilbildet til beitoProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til jarlemannProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til pvcloveProfilbildet til BecksProfilbildet til TearyProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til jenand
  • 1 måned, 1 uke siden

    Lovers

    Lovers la inn en oppdatering i gruppen Hjelp 1 måned, 1 uke siden

    Hvor finner vi passordene til de forskjellige rommene ?

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje