Profilbildet til runAProfilbildet til jeanettekProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til TuttaProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til BistvgProfilbildet til SiljeProfilbildet til afrikarProfilbildet til LadysmanProfilbildet til ak00nProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til LatexmannProfilbildet til KjellarProfilbildet til DorransProfilbildet til Ayakachan
Profilbildet til HommeProfilbildet til Difference___Profilbildet til **WanjaProfilbildet til AsveigProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Angel4uProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til sanjaProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til julieProfilbildet til TordenspydProfilbildet til HexaProfilbildet til TheReaderProfilbildet til hasifa wahib

Elskersexen

@elskersexen
aktiv 2 år, 9 måneder siden
bipar søker jente og bli kjent med, send gjerne ein melding til oss 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt Elskersexen:Disse profilene har Elskersexen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje